2011. július 29., péntek

Harris, Charlaine: Élőhalottak Dallasban - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Élőhalottak DallasbanA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
A HBO csatornán egyre nagyobb nézettséggel futó True Blood sorozat második évadjának hazai premierjével párhuzamosan jelent meg a történetfolyam könyvalakjának második kötete. Az amerikai Délen játszódó vámpírtörténet szerzője Charlaine Harris hatvan felé közeledő háziasszony, aki megalkotta Sookie Stackhouse-t a gondolatolvasó képességekkel megáldott, csinos pincérnőt. A főhősnő csendes életének éppen megfelelne a louisianai kisváros, Bon Temps, ha a kisebbségben senyvedő vámpírok nem hangoskodnának társadalmi elfogadottságért. A továbbra is humorral és sikamlós izgalmakkal folytatódó történetben Sookie nagy bajba kerül. Ugyanis megmérgezi egy fenevad, ezért végső elkeseredésében a vámpírok segítségét kéri. Ennek azonban ára van - a vámpírok Dallasba viszik, ahol telepatikus képességével fel kell kutatnia egy eltűnt társukat. A lány azzal a feltétellel megy bele az alkuba, hogy az embereknek nem eshet bántódásuk. Az ígéret azonban hamar semmivé foszlik, amint az éhes vérszívók látóterébe kerül egy ínycsiklandó szőkeségISBN: 978-963-254-220-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 22:55
. Harris, Charlaine: Élőhalottak Dallasban - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése